Tim Grootenboer: In 10 weken tijd ben ik 19 kilo afgevallen

Tim kwam in januari 2015 naar Geelhoed personal trainer om te sporten met als doelstelling 20 kilo afvallen. Tim wilde graag zijn doelstelling binnen een bepaalde tijd halen en ging er volledig voor. Na 10 weken hard trainen en een voedingsschema op maat hebben we zijn eerste doelstelling behaald!

Voor de personal training

Na de personal training

Review van Tim Grootenboer

Mijn naam is Tim Grootenboer. Ik ben begin dit jaar begonnen met trainen om gewicht te verliezen. Ik was in mijn ogen te zwaar en kon het niet langer aanzien om de kilo’s erbij te zien komen.

Daarom ben ik in januari 2015 begonnen bij Geelhoed personal trainer. Ik kreeg een goed voedingsschema (die ik nog steeds gebruik) en trainde 1 á 2 keer per week. Ik ben in 10 weken tijd 19 kilo afgevallen. De trainingen waren gevarieerd waardoor het trainen leuk bleef.

Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat en kan het iedereen aanraden om bij Geelhoed personal trainer te trainen!

Ook zo fit worden als Tim Grootenboer?