Ik ben Sven Geelhoed, 26 jaar oud en woonachtig in Middelharnis. Een echte sportliefhebber ben ik al vanaf mijn jeugdige jaren en sinds  juli 2014  ben ik afgestudeerd aan het CIOS te Goes/Breda. Hier heb ik de kant van de Fitness wereld goed ontdekt.

Op 1 september 2014 heb ik een grote stap in mijn leven gemaakt en ben mijn eigen personal trainings bedrijf gestart onder de naam ‘’Geelhoed Personal Trainer’’. Een samenwerking ga ik dan ook graag aan met diegene die niet alleen echt willen, maar er ook 100% voor kiezen om zich volledig in te zetten en hun doelstellingen te realiseren waarbij ik als motivator, stimulator en eventueel als trainingsmaatje de rol van personal trainer op mij neem.

Ik heb 10 jaar werkervaring in de Fitness en heb mijn diploma’s voor o.a.:

  • Fitnessinstructeur A
  • Groepsles instructeur Xco/Aerobic/Step/Spinnings-instructeur
  • Personal Trainer
  • Small Group Trainer
  • Leefstijlcoaching

Mijn plan van aanpak

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw doelen, wensen en mogelijkheden waarna u een advies op maat ontvangt. Het doel is om hoog intensieve, kwalitatief hoogwaardige trainingen, coaching en een goede service te bieden aan de klant, waarbij een blijvend resultaat voorop staat.

Middelharnis

De basis trainingslocatie is de Simon Stevinweg 45 te Middelharnis. In overleg kan er ook op een andere locatie getraind worden bijvoorbeeld aan huis. Ook kan er  bij mooi weer voor gekozen worden om een sessie buiten te laten plaatsvinden.