Jessica Bodbijl: In 8 weken tijd ben ik 10 kilo afgevallen

Jessica kwam 8 weken geleden bij Geelhoed Personal Trainer om te sporten met als doelstelling 10 kilo afvallen. Na het intakegesprek en wat specifieke vragen over haar voeding hebben we samen een trainingsprogramma op maat gemaakt. Door haar goede inzet tijdens de trainingen en een gezondere leefstijl zijn de kilo’s er in een korte tijd snel afgegaan. Na dit trotse resultaat te hebben behaald werk ik samen met Jessica aan haar volgende doelstelling.

Voor de personal training

Na de personal training

Review van Jessica Bodbijl

In acht weken tijd ben ik ruim 10 kilo afgevallen. Toen ik bij Sven begon met trainen was mijn doelstelling om 10 kilo af te vallen. Dit door te trainen en een voedingsschema aan te houden die Sven voor mij gemaakt heeft. Door op mijn voeding te letten en bij Sven te sporten zijn de kilo’s er snel vanaf gegaan. Dit ook nog eens zonder al te veel moeite.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de trainingen in het begin erg zwaar vond en het heel wat spierpijn heeft opgeleverd. Na elke training heb ik nog steeds het gevoel dat ik ook daadwerkelijk wat gedaan heb.

Het voedingsschema van Sven is ook erg goed vol te houden. Dit doordat het erg gevarieerd is en om de twee uur wat mag eten. Ik ging van drie keer naar zes keer op een dag wat eten. Geen honger gevoel meer en dus niet meer snoepen. Zelfs als ik zo heel af en toe in het weekend wat zondigde, zat het er niet meteen weer aan.

Naast dat het erg effectief is, is het ook erg leuk om bij Sven te trainen en ga ik er ook zeker mee door! Ik ben namelijk niet alleen op een leuke manier in acht weken 10 kilo afgevallen, maar ook is mijn conditie erg verbeterd. Op naar mijn volgende doelstelling!

Ook zo fit worden als Jessica Bodbijl?