Small Group training is een goed alternatief voor wanneer u de kosten van één op één personal training te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief trainen met een personal trainer tegen een lager tarief met meerdere personen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw doelen, wensen en mogelijkheden waarna u een advies op maat ontvangt. Het doel is om intensieve, kwalitatief hoogwaardige trainingen, coaching en service te bieden, waarbij een blijvend resultaat voorop staat.

Omschrijving Small Group training

Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training nog goed mogelijk en werkt het samen sporten vaak extra motiverend en uitdagend. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 minuten. De work-outs zijn speciaal afgestemd op kleine groepen (max. 4 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Tijdens een training komen alle spiergroepen aan bod en is er een variatie in kracht en conditie. Elke training is verschillend en op maat gemaakt voor de groep. Durft u deze uitdaging samen aan te gaan dan is Small Group Training echt wat voor u!

Voor wie is Small Group training?

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt om onder goede begeleiding van een personal trainer en in groepsverband te trainen (max. 4 pers).

Middelharnis

De basis trainingslocatie is de Simon Stevinweg 45 te Middelharnis. In overleg kan er ook op een andere locatie getraind worden bijvoorbeeld aan huis of bij mooi weer kan er ook voor gekozen worden om een sessie buiten te laten plaatsvinden.