Bent u op zoek naar een personal trainer maar twijfelt u nog? Dan is dit de ideale manier om het te ervaren. Werken aan u nieuwe doelstellingen, maar niet in alle drukte om u heen. Dan kan ik als personal trainer u daarbij helpen! Ik ben iemand die u persoonlijke aandacht geeft en die u motiveert als u het even niet meer ziet zitten. Geen twijfels over de uitvoering of u het goed doet, u boekt sneller resultaat, kortom ik ben uw persoonlijke stok achter de deur!

9 redenen om een fitte levensstijl niet langer uit te stellen:

 1. Werken aan een persoonlijke doelstelling(en)
 2. geeft je een fit en energiek gevoel
 3. vergroot je uithoudingsvermogen
 4. verbrand overtollige calorieën
 5. samen sporten werkt motiverend/stimulerend
 6. krijg meer zelfvertrouwen
 7. eerder behalen van je gewenste doelstelling(en)
 8. je deelt samen de kosten
 9. stop met voornemen start met doen

Voor veel mensen wordt de drempel om naar de sportschool toe te gaan steeds groter  vanwege het grote aanbod van vaste apparaten, weinig samenwerking in de organisatie en vlotte opvolging in het personeel van de sportschool. Hierbij ontbreekt een goede relatie tussen de klant en sportschool. Ik ben mijn eigen personal trainings bedrijf gestart omdat ik graag met mijn klanten een goede band wil opbouwen en er altijd een uitdaging is tijdens de trainingen.

Wat kan ik als personal trainer voor u betekenen?

Naast professionele begeleiding en extra motivatie zal ik u binnen een realistische periode deskundig helpen, trainen en coachen naar uw gewenste doelstellingen. Persoonlijke aandacht en realiseren van blijvende resultaten zijn hierbij mijn uitgangspunten. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw doelen, wensen en mogelijkheden waarna u een advies op maat ontvangt. Het doel is om intensieve, kwalitatief hoogwaardige trainingen, coaching en service te bieden, waarbij een blijvend resultaat voorop staat.

Als personal trainer help ik u graag op het gebied van o.a.:

 • Afvallen, conditie en spiertoename
 • Professionele begeleiding
 • Passende, uitdagende en effectieve trainingssessies
 • Uw persoonlijke “stok achter de deur”
 • Suspension training

Middelharnis

De basis trainingslocatie is aan de Simon Stevinweg 45 te Middelharnis. In overleg kan er ook op een andere locatie getraind worden bijvoorbeeld aan huis of bij mooi weer kan er ook voor gekozen worden om een sessie buiten te laten plaatsvinden.